hostingz.VPS
Kobe IV Protro Undftd PE kenkien ainoa sijainti - Printable Version

+- hostingz.VPS (http://www.hostingzvps.com)
+-- Forum: Announcements (http://www.hostingzvps.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Forum Announcements (http://www.hostingzvps.com/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Kobe IV Protro Undftd PE kenkien ainoa sijainti (/showthread.php?tid=39711)Kobe IV Protro Undftd PE kenkien ainoa sijainti - pnnawetoke - 05-21-2020

Tätä Timp 1. 0 -raporttiamme sisällä me kaikki sanoimme, ettei se ajatellut sitä erityistä optimaalista pehmustekenkää, jonka tekniset tiedot osoittavat. Identti pätee Timp 1: een. 5. Jos haluat saada tavaratilan 28 mm: n keräilyalustalla, tietty Timp 1. 5 voi tuntea hämmästyttävän pienen pisteen. Vaikka A-sitoutuneen aineen taso antaa oikean hypyn, toinen välipohja on melko sileä, mikä mahdollistaa erinomaisen maaperän tunteen, kuitenkin kaikki, mitä suuri osa erityisestä deluxe-mielestä henkilö yleensä hankkii saappaalla käyttämällä tätä merkittävästi iskunvaimennusta. Erityisellä Timp 1. 5: llä ei selvästikään ole järkeä, koska lähellä maaperää on saapas, jossa käytetään alempaa keräilyosaa, mutta Kobe IV Protro Wizenard -kengät myös kaikissa kengissä, joissa käytetään tätä merkittävästi iskunvaimennusta, kyseinen Timp 1. 5 voi tarjota erinomaisen maaperän merkityksessä.
Koska henkilö, joka tyypillisesti työskentelee paljon pienempien kenkkien tai saappaiden sisällä, minun on sanottava, että arvostan tällaista Timp 1: n osaa. 5. Erityinen saappaat voivat tuntea olevansa lähellä maaperää ja myös erityisiä monimutkaisille pinnoille, mutta se tarjoaa riittävä iskunvaimennus, jotta varteni varpailleni pidempään toimii. Aivan kuten 1. 0: lla, myöskään erityisellä 1,5: llä ei ole missään nimessä kivivalikkoa, mutta silti on olemassa riittävä iskunvaimennus, jossa meillä ei ole missään nimessä hankkittu ongelmia painokkaiden pintojen uuteen väsymykseen.
Gordon Gianniny arvostelee erityistä Altra Timp 1. 5 -tapahtumaa https://www.torankengat.com/
Gordon Gianniny työskentelee Altra Timp 1. 5: n sisällä, Snodgrass-paalu, Crested Butte, CORP.
Kobe IV Protro Undftd PE kenkien ainoa sijainti, jossa olemme törmänneet vaikeuksiin tietyn Timp 1.5: n kanssa, tulee olemaan todella kuoppaisista ja kammiosta view here poikkeavista pinnoista. Vaikka 1.5 onkin parempi puku verrattuna moniin muihin Altran kenkiin tai saappaisiin, se on silti kohtuullisen laaja ja myös saapuva. Tällainen tuloksena on fantastinen helppous ja mukavuus laajennetuissa töissä, melkein kaikki sallivat hieman enemmän jalkaa. liikkeet tavaratilassa verrattuna pidän suosituimmista retkeilyreiteistä.
Erityisen Altra Erinomainen mukaan. 0, erityinen Timp 1. 5 antaa paljon enemmän turvaverkkoa ja puolustusta, mutta ei vieläkään tiennyt oikeasti, koska tarkalleen ottaen. Lisäksi se ei ollut todella järkevä, koska turvallinen, koska Erinomainen. 0, mahdollisesti johtuen Timp 1: stä. 5 ': n korotettu mallisto ja myös hieman suuremman volyymin puku. Erityiset Timp Nike Air Max 90 Essential -kengät 1. 5': n iskunvaimennus tuntuisi huomattavasti joustavammalta ja myös voimakkaammalta verrattuna erinomaisille. 0, mikä tahansa tavaratila, jonka havaitsimme pystyvän havaitsemaan jonkin verran olevan tasainen pakokaasu. Aiheet toimivat Hokan sisällä Yksittäinen yhden nopeuden käyttäytymisen vaisto pari, kumppanini ja minä piti Timp 1. 5: n matka koettiin käytännössä identtiseksi. Samoin kuin Altran kengät tai saappaat, erityinen Timp 1. 5 antaa paljon enemmän. alaosasta johtuva Nike Blazer Low -kenkä kengät verrattuna pariin nopeuden käyttäytymiseen liittyviin vaistoihin, joiden tunnistin aiheuttaneen sen käytännöllisyydeksi pidennetyissä töissä.